Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

WineraERP

  • από

Ανταποκριθείτε σε κάθε επιχειρηματική πρόκληση με το WinEra ERP, το ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων της Data Communication για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Δομημένο σε επί μέρους λειτουργικές ενότητες, συνιστά ιδανική λύση για επιχειρήσεις με εξειδικευμένες ανάγκες, που επιθυμούν να παρακολουθούν ολοκληρωμένα το σύνολο των λειτουργιών και διαδικασιών τους. Συνοδεύεται από εργαλεία reporting, customization και στατιστικής ανάλυσης, ώστε να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και ανάλυσης.

Ευχρηστία

Επωφεληθείτε από το φιλικό περιβάλλον και τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού ανάλογα με το ρόλο του κάθε χρήστη. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις.

Ευελιξία και προσαρμοστικότητα

Διατηρήστε τον έλεγχο της επιχείρησής σας με μία λύση σπονδυλωτά δομημένη, ανοιχτή σε περαιτέρω επεκτάσεις, που μπορεί να προσαρμόζεται κάθε φορά στις εξελισσόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και σταδιακά ενεργοποιήστε νέα υποσυστήματα και λειτουργίες.

Παραγωγικότητα

Επενδύστε σε μία ολοκληρωμένη λύση επιχειρησιακής διαχείρισης και στην πλήρη αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών από τα Οικονομικά και την Εφοδιαστική Αλυσίδα έως την ηλεκτρονική υποβολή Εντύπων, τη διαχείριση Έργων/Κέντρων κόστους και τη διαχείριση Εισαγωγών-Εξαγωγών. Επιλέξτε μια στρατηγική επένδυση που θα συμβάλει στον εξορθολογισμό των δαπανών, τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας & κέρδους.

Ασφάλεια

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα σας  με ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης, βάσει του ρόλου των χρηστών και επισήμανση λαθών σε 3 επίπεδα.

Στρατηγικός σχεδιασμός

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις έχοντας σφαιρική πληροφόρηση για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης με πληθώρα έτοιμων καταστάσεων και αναφορών. Αξιοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών και τη δυνατότητα διασύνδεσης με το σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) Business Analysis της Data Communication.